Taxi!

Taxi! 1.0

Drukke verkeerstoestanden en snelle ritjes

Taxi! is een gratis spelletje waarmee je je digitale rijvaardigheid op de proef stelt. Doel van het spel: passagiers oppikken en zo snel mogelijk naar hun bestemming brengen. Lees de volledige beschrijving

Niet bijzonder
5

Taxi! is een gratis spelletje waarmee je je digitale rijvaardigheid op de proef stelt. Doel van het spel: passagiers oppikken en zo snel mogelijk naar hun bestemming brengen.

Taxi! lijkt een beetje op Grand Theft Auto en dit heeft natuurlijk gevolgen voor de speelstijl. Ook bij dit spel is een modus aanwezig waarbij je zoveel mogelijk voetgangers van de sokken rijdt, maar gelukkig mag je ook gewone taxiritjes maken.

Dit spel heeft 3 speelmodi, waardoor het redelijk interessant blijft. Ook verdien je tijdens het spelverloop geld waarmee je de taxi opwaardeert, ofwel sneller maakt. Taxi! heeft potentie dankzij de vele spelvarianten en de GTA-stijl. Het spel is echter té ambitieus voor het kleine scherm en het loopt te langzaam om lang te boeien. Dit resulteert in momenten van frustratie en knoppengeram op je telefoon.

Taxi! is bedoeld al GTA-kloon voor je mobieltje, maar helaas vraagt het spel teveel van je toestel. Er zijn momenten waarop het lekker speelt, verwacht echter geen vlekkeloze ritjes.

Meeste download Racespellen voor Java

Meer
Taxi!

Download

Taxi! 1.0